Krõbedad juustupallid

Mõnusalt krõbedad juustupallid. Lihtne valmistada. Maitsesta vastavalt oma maitse-eelistustele. Võib valmistada mageda või soolasena.




KOOSTISAINED

400 g riivjuustu (kui soovid soolasemaid palle, kasuta tavalist juustu; kui soovid magedamaid palle, kasuta Mozzarella juustu)
2 muna (M suurus)
2 sl nisujahu
1 tl paprikapulbrit
1-1,5 spl riivsaia

frittimiseks õli
serveerimiseks dipikastet




VALMISTUSJUHEND

1. Riivi juust peene riiviga. Kui oled ostnud riivjuustu, siis oleks ka see hea veelkord peene riiviga riivida.

2. Lisa jahu ja paprikapulber, sega läbi.

3. Lisa munad ja sega korralikult läbi.

4. Vormi kätega väikesed pallid, veereta neid riivsaias.

5. Küpseta rohkes õlis kuldpruuniks, umbes 3-4 minutit.

Serveeri näiteks dipikastmega.




Telli pilt pildipangast failina või väljatrükitult. Fotod loodusest, asulatest ja hoonetest. Samuti makrofotod ja drooniga tehtud pildid.


 Vee tilkumine


 Võhandu jõgi


 Õismäe tiigi amfiteater

Vaata kõiki pilte »   


Seotud postitused